Vakantiedagboekje van Tuuk de Bie uit 1920 herdrukt

publicatie nr 2 herdrukt

Publicatie van het Nederlands Dagboekarchief nr. 2 herdrukt: Kort Verhaal van de groote Vacantie, door Tuuk de Bie. (1920.)

 

We hebben goed nieuws: onze publicatie nr. 2, Kort Verhaal van de groote Vacantie, door Tuuk de Bie, is herdrukt en dus weer verkrijgbaar. Omdat er nog steeds vraag was naar dit boekje hebben we een tweede druk laten maken.

Kort verhaal van de groote Vacantie is een vakantiedagboekje uit 1920 uit de collectie van het Nederlands Dagboekarchief. Tuuk de Bie, de schrijfster, was destijds 13 jaar oud en logeerde in de zomervakantie van 1920 bij familie en kennissen in Hasselt, Heino en Lochem. Het is een leuk, geïllustreerd dagboekje dat een bijzonder tijdsbeeld geeft.
De publicatie bevat een complete reproductie in kleur van het dagboekje. Een transcriptie van de handgeschreven tekst is toegevoegd.

publicatie nr. 2 herdrukt

Een detail uit het dagboekje van Tuuk de Bie

 

De prijs van dit boekje is € 6 incl. verzending binnen Nederland.

Wilt u dit boekje of één van onze andere publicaties bestellen? Mail uw bestelling met uw naam+adres naar info@dagboekarchief.nl en maak het verschuldigde bedrag over op NL65 TRIO 0212 1641 55 t.n.v. Nederlands Dagboekarchief, Amsterdam. Na ontvangst van uw betaling sturen we u de publicatie(s) toe.

Bewaren

COLLECTIE NEDERLANDS DAGBOEKARCHIEF

RECENTE BERICHTEN

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA!
Meld u aan als vriend(in)