Verschijnt ca. 3x p.j.

Vrijwilligersteam


Gerda Bakker
Drs. Gerda Bakker, studeerde Nederlandse Taal-en Letterkunde aan de UvA. Sloot haar studie af met een onderzoek naar literariseringsverschijnselen in hedendaagse mondelinge verhalen. Werkte als consulent in (een voorloper van) de volwasseneneducatie. Tijdens een meerjarig verblijf met man en kinderen in Duitsland was zij docent Nederlands als vreemde taal, na terugkeer lerares Nederlands in het middelbaar onderwijs en later leerkracht op een Montessori-basisschool.

 


Wiesje Brouwer

Wiesje Brouwers heeft jarenlang gewerkt in de sociaal-culturele en onderwijssector. In 2000 verhuisde zij naar Groot Brittannië, alwaar zij in 2001 een verkorte lerarenopleiding volgde. Na het behalen van de benodigde diploma’s heeft zij daar vanaf 2002 tot 2011 gewerkt als docente Nederlands. Nu, terug in Nederland en met pensioen, organiseert zij als vrijwilliger, samen met Gerda Bakker en Ria Boertjes, de lezersdagen bij het Dagboekarchief.


Drs. Ria Boertjes
Drs. Ria Boertjes studeerde Geschiedenis, met als specialisatie Economische en Sociale Geschiedenis, aan de Universiteit van Utrecht. Heeft in diverse functies gewerkt bij VUhbs Archeologie en bij IBM. Ze is inmiddels gepensioneerd.

 

De bestuurs- en staffuncties van het Nederlands Dagboekarchief zijn onbezoldigd.

HOME

COLLECTIE NEDERLANDS DAGBOEKARCHIEF

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA!
Meld u aan als vriend(in)