Verschijnt ca. 3x p.j.

FOTO's

Medewerkers

De dagelijkse organisatie en uitvoering is in handen van:

monica soeting
Dr. Monica Soeting studeerde filosofie in Tübingen en Amsterdam. Zij was als redacteur verbonden aan verschillende literaire uitgeverijen en was hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Biografie. In oktober 2009 was zij een van de oprichters van de Europese tak van de International Association of Auto-Biography (IABA) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij is gastonderzoeker aan dezelfde universiteit en hoofdredacteur van het European Journal of Life Writing.

 

mirjam
Mirjam Nieboer heeft na de middelbare school de Bibliotheek- en Documentatie-academie gevolgd met als specialisatie ‘wetenschappelijke bibliotheken’. Na enkele jaren in wetenschappelijke bibliotheken te hebben gewerkt, heeft zij zich omgeschoold in het vak van communicatie en marketing. Momenteel werkt zij als marketing- en communicatieadviseur bij de Protestantse Kerk Amsterdam en heeft zij een eigen communicatie- en vertaalbureau.

 

 

nina nda
Nina Wijsbek studeerde Engels en Geschiedenis (BA) en is afgestudeerd in Cultureel Erfgoed (MA) aan de Universiteit Utrecht. Zij is Wetenschappelijk medewerker Groen Erfgoed; Specialist Wetenschappelijke Informatie en Dagboekarchivaris. Daarnaast doet ze freelance organisatorisch werk, redactiewerk en onderzoek in de culturele sector. Ze heeft een speciale interesse in het toegankelijk maken van erfgoed en geschiedenis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bestuurs- en staffuncties van het Nederlands Dagboekarchief zijn onbezoldigd, met één (tijdelijke) uitzondering: Nina Wijsbek was van februari 2016 t/m november 2016 voor 1 dag per week aangesteld bij het Meertens Instituut tbv het project Data van dagboeken. Dit project is inmiddels afgerond.

HOME

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA! Uw steun is zeer welkom.
Meld u aan als vriend(in)