Bestuur

Het bestuur van de Stichting Nederlands Dagboekarchief wordt gevormd door:

mirjam
Voorzitter: Mirjam Nieboer heeft na de middelbare school de Bibliotheek- en Documentatie-academie gevolgd met als specialisatie ‘wetenschappelijke bibliotheken’. Na enkele jaren in wetenschappelijke bibliotheken te hebben gewerkt, heeft zij zich omgeschoold in het vak van communicatie en marketing. Momenteel werkt zij als managementondersteuner en fondsenwerver bij de Protestantse Kerk Amsterdam.

 

 

marjet van elten
Secretaris: Marjet van Elten, neerlandica
Drs. Marjet van Elten is na de Bibliotheek- en Documentatieacademie, Nederlandse Taal- en Letterkunde gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is werkzaam geweest in het bibliotheekvak, in het onderwijs en als freelance redacteur.
Nu is ze beleidsmedewerker bij het Regionaal Bureau Leerlingzaken Gooi en Vechtstreek.

 

 

geert-jan meijerhof
Penningmeester: Geert-Jan Meijerhof
Drs. Geert-Jan Meijerhof is financieel deskundige en als controller werkzaam bij het Jeugdriagg Noord Holland Zuid en bij de Hoofdlijn, praktijk voor psychotherapie en psychiatrie.

 

 

 

monica soeting
Lid: Dr. Monica Soeting
Dr. Monica Soeting studeerde filosofie in Tübingen en Amsterdam. Zij was als redacteur verbonden aan verschillende literaire uitgeverijen en was hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Biografie. In oktober 2009 was zij een van de oprichters van de Europese tak van de International Association of Auto-Biography (IABA) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij is gastonderzoeker aan dezelfde universiteit en hoofdredacteur van het European Journal of Life Writing.

 

J. van Zaane
Lid: Jaap van Zaane
Mr. Jaap van Zaane is notaris te Amsterdam.


Alle bestuurs- en staffuncties zijn onbezoldigd.

←HOME

COLLECTIE NEDERLANDS DAGBOEKARCHIEF

RECENTE BERICHTEN

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA!
Meld u aan als vriend(in)