Verschijnt ca. 3x p.j.

FOTO's

Steun het NDA

Het NDA krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Word daarom Vriend(in) van het Nederlands Dagboekarchief!

Als Vriend(in) wordt u uitgenodigd voor onze activiteiten en evenementen. Ook ontvangt u een klein welkomstgeschenk.

Het NDA is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Giften aan het NDA kunnen daardoor fiscaal aftrekbaar zijn.

Meld u aan als Vriend(in) van het NDA door het aanmeldformulier uit te printen, in te vullen en gefrankeerd op te sturen aan:
Nederlands Dagboekarchief
p/a Meertens Instituut,
Postbus 10855,
1001 EW Amsterdam.

Klik hier voor de pdf van het Vrienden-aanmeldformulier

U kunt zich ook per email aanmelden door het ingevulde formulier te scannen en aan ons te mailen.

Wilt u eenmalig een bedrag doneren? Ook daar zijn we blij mee! Maak uw gift over op ons rekeningnr: NL65 TRIO 0212 1641 55 tnv Stichting Nederlands Dagboekarchief.

←HOME-o-o-o-


Het NDA is continu op zoek naar dagboeken, reisdagboeken, briefwisselingen en memoires uit het Nederlandse taalgebied. Dankzij het Nederlands Dagboekarchief gaan deze kostbare documenten niet verloren, maar krijgen zij via onderzoek en publicaties een tweede leven. Hebt u een document voor onze collectie - van uzelf of bv. uit een nalatenschap? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

AGENDA

Inleverdag
Het NDA is continu op zoek naar dagboeken, reisdagboeken, briefwisselingen en memoires uit het Nederlandse taalgebied. Hebt u documenten voor onze collectie - van uzelf of bv. uit een nalatenschap? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dagboekarchief.nl. U krijgt zsm antwoord via email.
Informatie over onze werkwijze.

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA! Uw steun is zeer welkom.
Meld u aan als vriend(in)