Verschijnt ca. 3x p.j.

FOTO's

Overig

KvK en Bank

De Stichting Nederlands Dagboekarchief is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr: 51283247.
Rekeningnummer bij de Triodos Bank: NL65 TRIO 0212 1641 55.

Steun het NDA

De Stichting Nederlands Dagboekarchief is een stichting zonder winstoogmerk en ontvangt geen subsidies. Wilt u ons steunen? Giften zijn bijzonder welkom. Klik hier als u Vriend(in) van het NDA wilt worden.
Het NDA is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Giften aan het NDA kunnen daardoor fiscaal aftrekbaar zijn.

Jaarrekeningen en jaarverslagen

 

←HOME-o-o-o-


Het NDA is continu op zoek naar dagboeken, reisdagboeken, briefwisselingen en memoires uit het Nederlandse taalgebied. Dankzij het Nederlands Dagboekarchief gaan deze kostbare documenten niet verloren, maar krijgen zij via onderzoek en publicaties een tweede leven. Hebt u een document voor onze collectie - van uzelf of bv. uit een nalatenschap? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

AGENDA

Inleverdag
Het NDA is continu op zoek naar dagboeken, reisdagboeken, briefwisselingen en memoires uit het Nederlandse taalgebied. Hebt u documenten voor onze collectie - van uzelf of bv. uit een nalatenschap? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dagboekarchief.nl. U krijgt zsm antwoord via email.
Informatie over onze werkwijze.

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA! Uw steun is zeer welkom.
Meld u aan als vriend(in)