Verschijnt ca. 3x p.j.

FOTO's

Datingvriend (dagboekfragment, 16 mei 2009)

Adriënne bezocht ik van ca. 19.00 – 21.00 u., ze had vooral diepe teleurstelling in die datingvriend, die volgens haar in feite alleen een vriendin zoekt die m.n. alles thuis met de huishouding + kinderen laat draaien en hij heeft helemaal geen begrip voor die pubers van ‘m. (Hij is weduwnaar.) Adriënne kan met hen goed overweg en dat vindt-ie wel érg makkelijk en ’t ging niet zozeer om haar als persoon! Dat deed haar pijn en ze dacht zoiets van “Ik stop er dus mee”. Toen opeens had ze me heel erg nodig als goed gehoor. Geeft helemaal niet, ik wilde haar graag helpen, hoor. Ach, datzelfde voelde ik ook bij de Marokkaan, die belangstelling voor mij heeft.

Uit het dagboek van een 48-jarige vrouw. Collectie DNA.-o-o-o-


Het NDA is continu op zoek naar dagboeken, reisdagboeken, briefwisselingen en memoires uit het Nederlandse taalgebied. Dankzij het Nederlands Dagboekarchief gaan deze kostbare documenten niet verloren, maar krijgen zij via onderzoek en publicaties een tweede leven. Hebt u een document voor onze collectie - van uzelf of bv. uit een nalatenschap? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

AGENDA

Inleverdag
Het NDA is continu op zoek naar dagboeken, reisdagboeken, briefwisselingen en memoires uit het Nederlandse taalgebied. Hebt u documenten voor onze collectie - van uzelf of bv. uit een nalatenschap? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dagboekarchief.nl. U krijgt zsm antwoord via email.
Informatie over onze werkwijze.

STEUN HET NDA

Word vriend(in) van het NDA! Uw steun is zeer welkom.
Meld u aan als vriend(in)